Pressinformation från HOOB records:
Ladda ned hela albumet

FYRA MUSIKER SKAPAR ETT FANTASIDJUR
- OCH TOLKAR VILHELM MOBERG


Here’s To Us är en ny superkvartett från Stockholm, Göteborg och Porto. En hyllning till kollektivet och det gemensamma.
Josef Kallerdahl, kontrabas, Lisen Rylander Löve, saxofon, Susana Santos Silva, trumpet och Nils Berg, basklarinett och flöjt är alla välkända för svenska och europeiska jazzfans. Med grupper och artister som FIRE! Orchestra, The Splendor, Nils Berg Cinemascope, MUSICMUSICMUSIC, Lina Nyberg och Håkan Hellström har de mött en bred publik och turnerat i alla världsdelar. Nu har de skapat sitt eget fantasidjur, ett lustprojekt där alla får komma till tals och ingen håller i pekpinnen.

HUR LÅTER TIDEN?


Låttitlarna på debutskivan är lånade från namnen på kapitlen i den lärobok i engelska språket som de svenska Invandrarna i Mobergs roman fördriver tiden med när de på 1850 talet reser över den amerikanska kontinenten på väg mot sitt nya hem. Alla ord de skulle komma att behöva, indelade i åtta kapitel: Menniskan, Wäxter och blommor, Metaller och stenar, Kroppsförmögenheterna, Själsförmögenheterna, Tiden, Naturen och werlden & Djur, wilda och tama. En lek med tanken på en parlör för en ny kontinent av ljud. Fyra utgångspunkter som blivit till EN fantasi.

Spotify
Facebook
Gigs

PRESSBILDER

Klicka på bild för att ladda ner i högupplöst format. Foto: Magnus Bergström ©VIDEO


Kontakt: Josef Kallerdahl, info[at]hoob.net


Site by: Fabian